Celtic värmdes upp för deras viktiga

Celtic värmdes upp för deras viktiga Champions League-play-off i mitten med en 4-2 seger över St Johnstone i McDiarmid Park efter att ha överlevt en sen förfall.
Leigh Griffiths, som firar sin 26-årsdag, öppnade poängen i 28: e minuten med sin sjätte säsong och ytterligare mål från Scott Sinclair och James Forrest såg ut att ha tre Premiership-poäng säkrade av intervallet. De skotska mästarna kryssade andra halvlek tills 82-minuters Celtic-ersättare Liam Henderson fouled Danny Swanson för att ge hemlandet en straff som Saints mittfältare konverterade innan anfallaren Steven MacLean tog en sekund i 88: e minuten för att ge Perth sida sent hopp och Celtic sent bekymmer.
Fotbollströjor Barn den keltiska ersättaren Ryan Christie in från nära håll i förlängd tid för att göra det 4-2 och göra en rättvisare återspegling av spelet på scoreline.
Han nya fotbollströjor gjorde bara två förändringar, och tog in försvararen Saidy Janko och mittfältern Nir Bitton för Mikael Lustig och Callum McGregor, den senare som började på bänken.

Saints-chefen, Tommy Wright, hade Richard Foster, hans nya undertecknande från Ross County, i sitt omformade försvar som var utan den skadade Steven Anderson, Tam Scobbie, Dave Mackay och Keith Watson.
Besökarna kom snart in i Perths solsken och det fanns några nära samtal innan de tog ledningen.
Vänsterbacken Kieran Tierney gick förbi Foster och när hans backning landade vid Griffiths fötter han avfyrade den i baren med det som såg ut som hjälp av en liten böjning.
St Johnstone svarade och David Wotherspons frispark tappades över baren av målvakten Craig Gordon, med Celtic som överlevde hörnet, men det var lika mycket som heliga erbjöd offensivt.
Griffiths bokades sedan av Craig Thomson för simulering nya fotbollströjor inuti lådan när Foster flyttade in men fem minuter från intervallet Celtic fördubblades deras ledning genom Sinclair.
Mittfältaren Tom Rogic fina passet ställde upp Forrest, men hans ansträngning var blockerad av Saints keeper Alan Mannus, som sedan brilliantly parried Griffiths uppföljningsskott, för att bara se bollen bryta mot Sinclair för att knacka in i det exponerade nätet.
Rogic hamrade en körning från korsstången tidigt i andra hälften när hemmalaget fortsatte sin dominans utan att gå ut och Foster gick nästan in i sitt eget nät.
Men St Johnstone fick en livränta när Henderson, på för Bitton, slog Swanson in i lådan och den Saints-spelaren hamrade det därpå följande straffet över Gordon.
Med två minuter återstod MacLean till Swansons kors för att säkerställa en nervös sista minut för de keltiska fansen tills Christie, på för Forrest, hamrade i fjärde.